Expo by KG nv

Expo by KG nv is al 35 jaar uw onafhankelijke Mercedes verdeler te Londerzeel. Wat startte als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een bloeiende KMO en een familiebedrijf met 20 werknemers. Klanttevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen.


       Jaarwagens

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Mercedes jaarwagens, dit zijn bijna-nieuwe  tweedehandswagens. Door onze nauwe samenwerking met Mercedes Duitsland kunnen wij elke wagen leveren aan een onklopbare prijs. Bovendien hebben alle wagens een gekend verleden, zijn ze grondg gecontroleerd en worden ze verkocht met fabrieksgarantie en Expo garantie.

       Ruim aanbod

Onze moderne showroom werd in 2011 volledig gerenoveerd en biedt plaats aan meer dan 150 wagens op een oppervlakte van 5000m2. Bij Expo by KG nv vindt u het ruimste aanbod Mercedes wagens en u kan  ze komen ontdekken in een unieke en rustige omgeving. Indien gewenst is het steeds mogelijk om met uw droomwagen een proefrit te maken.

Bovenop onze toonzaalmodellen bieden wij u een database van meer dan 5.000 wagens die op bestelling kunnen geleverd worden. We vinden steeds samen met u de wagen waarnaar u op zoek bent!

       Klantvriendelijkheid

In de showroom staat er een team van vriendelijke verkopers voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden bij uw vragen en uw aankoop. Zij kunnen u informeren over de meest recente regelgeving, de opties en de mogelijkheden van elke wagen. Bij Expo by KG nv streven we naar een uitstekende aankoopbegeleiding, een hulpgevende dienst-na-verkoop en een nauwkeurige werkplaats waarbij u, de klant, op de eerste plaats komt. 

Wij nodigen u met veel plezier uit om in onze showroom het grootste aanbod Mercedes Jaarwagens te komen ontdekken!