Jahreswagens

EXPO by KG nv is gespecialiseerd in het verkopen van jaarwagens. Dit zijn jonge tweedehandswagens die rechtstreeks van Mercedes-Benz Duitsland aangekocht worden. Deze wagens zijn door het personeel van Mercedes-Benz ingereden en worden na ongeveer een jaar ingeleverd met een gemiddelde kilometerstand van 20.000KM. Na een grondige controle van de motor, het koetswerk en het interieur worden deze wagens verdeeld onder de aangesloten merkverdelers in Europa, waaronder Expo by KG nv. Alle wagens hebben een gekend verleden en een gewaarborgde kilometerstand dankzij de Car-Pass.

Deze rechtstreekse samenwerking zorgt dat wij de wagens aan de meest voordelige prijzen kunnen aanbieden. De prijzen van deze wagens zijn tot 50% voordeliger dan de nieuwprijs. Bovendien bespaart u zichzelf het grootste verlies door een jaarwagen te kopen, want een nieuwe wagen verliest in zijn 1ste levensjaar de grootste waarde.

Garantie

Alle wagens bij Expo by KG nv genieten steeds van een minimum waarborg van 1 jaar. Deze garantie wordt nog verlengd indien de fabrieksgarantie de minimumgarantie overtreft tot de wagen 2 jaar oud wordt.

Dienst na verkoop

Bij Expo by KG nv blijven we u ook na de aankoop van uw wagen van dienst. Heeft u vragen bij de werking van uw wagen, wilt u graag een trekhaak plaatsen of winterbanden aankopen? Wij zijn steeds voor u beschikbaar om te helpen.

Jaarlijks houden wij ook verschillende actie’s waarbij u bepaalde artikelen tegen zeer interessante prijzen kan aankopen. Hou hiervoor de blog pagina in de gaten.

U kan bij Expo by KG nv ook terecht in de moderne werkplaats voor het jaarlijks onderhoud van uw wagen of in de carrosserie bij koetswerkschade.